Hittar inte mycket tid åt bilder numera, ingen egentlig förändring sedan sist jag beklagade mig, och långt till förändring på den punkten.

Fann dock lite tid idag, medan yngsta dottern sov i sele på mitt bröst. Besökte min snabbsamling för en stund (där jag samlar fynd i bildbiblioteket), hittade ovan. Tänkte först skriva något om hur det känns som en typisk fotoklubbsbild, tills jag insåg att den så här i efterhand ändå har ett litet sentimentalt värde.

Bilden är inget speciellt, men var något jag regelbundet gick förbi i min vardag. Jag uppskattade något med geometrin av stuprören, färgerna på respektive hus, men det var först när både snö och grönskan fanns där som det liksom…;fungerade. Jag tog även denna bild på väg mot tågstationen, efter mitt sista besök i Linköping, innan flytten norröver.