Vi sålde nyligen vårt radhus (och köpte ett lite större hus) med allt vad det innebär – home styling, fotografering, visning, budgivning…ni vet.

Jag var närvarande vid fotograferingen för att hinna plocka och trixa med det sista, vilket var bra. Vad som var ännu bättre var att jag efter fotograferingen tog fram min egen kamera, och tog egna bilder på vårt hem.

För även om huset var stajlat enligt rekommendationen och inte riktigt var som det brukade, så var det ändå vårt hem – fast städat, plockat och fint. Och något bättre tillfälle att fånga hur vi år 2022 bodde och verkade, kunde jag inte komma på.

Jag har flyttat snart 25 gånger i mitt liv, men jag har bara ett fåtal bilder från tidigare boenden, trots ett stort fotointresse sedan många år. Jag tänkte försöka rätta till denna obalans igen.